Du kan när som helst radera dina egna AncestryDNA-resultat på sidan DNA-inställningar. Borttagningen av DNA-resultaten är permanent och kan inte ångras.
Starta här
Om du raderar ditt testresultat kommer du i framtiden inte att kunna se din härkomst, dina DNA-matchningar och all annan AncestryDNA-information relaterat till dina resultat. Du kommer inte heller att visas som en DNA-matchning för någon annan och alla som du eventuellt delat ditt DNA-resultat med kommer inte längre att ha tillgång till det. Du kan inte lägre ladda ned dina DNA-data när ditt test har tagits bort.
Om du emellertid vill behålla dina härkomstresultat men inte visa DNA-matchningar och om du inte vill visas som en matchning för andra kan du välja bort att visas som en matchning i stället för att radera dina resultat.
Ditt eventuella Ancestry-abonnemang påverkas inte när du raderar ditt DNA-test. Om du efter att ha raderat dina resultat skulle vilja se dina AncestryDNA-resultat på nytt måste du köpa ett nytt AncestryDNA-test.
Radera dina resultat
- Klicka här.
- Rulla längst ned på sidan Inställningar och klicka på Ta bort vid Radera DNA-testresultat och återkalla samtycke till bearbetning.
- Om du vill radera dina AncestryDNA-resultat permanent anger du ditt lösenord och klickar på Radera DNA-testresultat och återkalla samtycke till bearbetning. När du valt att ta bort dina DNA-resultat kan du inte ångra dig och få dem tillbaka. Om du vill ha DNA-resultat i framtiden måste du köpa ett nytt DNA-test.
- Dina AncestryDNA-resultat har raderats permanent.