Om du väljer att nedgradera ditt abonnemang så kommer du inte att förlora någon information eller register som du kopplat till ditt träd. Det kan emellertid hända att du inte kommer att se kopplade register. Detta händer när ett visst register är kopplat till ett annat abonnemang. 
 
Gå till kontoinställningarna

 

  1. I avsnittet Ändra medlemskap väljer du ett nytt abonnemang och klickar sedan på Ändra medlemskap.
     
  2. Följ sedan anvisningarna på skärmen tills abonnemanget har nedgraderats. När ditt aktuella abonnemang har avslutats (på förnyelsedatumet), kommet det nya att börja gälla. Det nya abonnemanget kommer automatiskt att förnyas på den nya nivån.

 

Felsökning

Omedelbar nedgradering
Om du befinner dig inom återbetalningsperioden, kan du avbryta abonnemanget och automatisk erhålla pengarna tillbaka. Ditt aktuella abonnemang avslutas då omedelbart. Om du vill välja ett annat abonnemang går du till sidan med kontoinställningar. Återbetalningen sker enligt den betalningsmetod som användes när köpet gjordes.

Om du väljer att avsluta efter återbetalningsperioden, kommer abonnemanget inte att förnyas men det kommer att förbli aktiverat till sista dagen för abonnemanget. Det går inte överföra medel från en nedgradering, vilket innebär att abonnemanget antingen kan avslutas omedelbart (inom återbetalningsperioden) eller avslutas när abonnemangstiden löper ut (utanför återbetalningsperioden).

Abonnemangsalternativ
Mer information finns i våra abonnemangsalternativ

Abonnemangsstatus ”Registrerad gäst"
Om du är registrerad som gäst i kontoinställningarna, trots att du har ett abonnemang, har du troligtvis loggat in på fel konto (och har ett abonnemang på ett annat konto) eller också har du loggat in på någon annans konto. Mer information finns i artikeln Abonnent visas som registrerad gäst.


Var denna artikel till hjälp?