World Deluxe-abonnemang är ett av två tillgängliga medlemsalternativ, tillsammans med Sverige-abonnemanget.


Abonnemangsalternativ

 

Vad som ingår

Med ett World Deluxe-abonnemang har du tillgång till:

 

Provabbonnemang

Om du vill veta mer om hur du provar World Deluxe-abonnemanget eller andra medlemskap kan du kolla in Ancestry Trials.

 

Hantera ditt abonnemang

Du kan när som helst ändra eller avbryta ditt abonnemang. Välj ett alternativ nedan för att få hjälp:

 

Vanliga frågor

Välj en fråga nedan för att se svaret. Välj frågan igen för att dölja den.

Vilka länder har du register från?


Vi har register från många platser runt om i världen. Om du behöver hjälp med att hitta de registersamlingar vi har från en viss plats kan du läsa Alla platser Ancestry har register från.

Hur söker jag i register från en specifik plats?


Om du vill ha hjälp med att hitta poster från en specifik plats läser du Söka efter plats.

Vad händer om jag säger upp mitt World Deluxe-abonnemang?


När du har avslutat abonnemanget kommer du att ha tillgång till förmånerna för ditt medlemskap tills det upphör att gälla (på datumet ”Utgår” i kontoinställningarna). När ditt medlemskap har upphört att gälla blir du automatiskt en kostnadsfri registrerad gäst. Dina träd, ditt DNA och ditt konto kommer inte att tas bort. Mer information finns i Ancestry-konton efter annullering.

Varför blir jag ombedd att uppgradera eller köpa ett medlemskap om jag redan har ett?


Om du blir ombedd att uppgradera eller köpa ett medlemskap kan det bero på att:

  • Du är inte inloggad. Logga in och försök igen.
  • Detta hjälper om du är inloggad på fel konto. Om du har flera konton eller använder en delad enhet loggar du ut och loggar in på kontot med ditt medlemskap och försöker sedan igen.
     

Var denna artikel till hjälp?